Header Ads

វិធីធ្វើឲ្យផ្លែល្ហុងមានរសជាតិផ្អែមជាងធម្មតា!

វិធីធ្វើឲ្យផ្លែល្ហុងមានរសជាតិផ្អែមជាងធម្មតា





* ធាតុផ្សំ៖

– អំបិលគ្រាប់ ១ក្តាប់ដៃល្មម


– ទឹក ៣លីត្រ។





* វិធីធ្វើ៖

– យកអំបិលគ្រាប់ចំនួនមួយក្តាប់ដៃល្មមលាយជាមួយទឹក ៣លីត្រ



– រួចស្រោចប្រមាណ១លីត្រ នៅគល់របស់វានៅពេលពេលដែលវាជិតចាប់ផ្តើមមានផ្កា ឬនៅពេលដែលវាមានក្តិបហើយក៏អាចធ្វើបាន ឬអាចស្រោចរាល់ ១ខែម្តង។



– រយៈពេល២ខែក្រោយមកផ្លែរបស់វានឹងមានរសជាតិផ្អែមជាងធម្មតា។




 ប្រភពអត្ថបទដោយ៖ អ៊ាង សុផល្លែត

1 comment:

  1. Online Casino Sites in India Reviewed & Rated - Lucky Club
    Online Casino Sites India Reviewed & Rated - Lucky Club India ⚡【2021】 Best Online Casinos ⚡ Trusted by 카지노사이트luckclub India Experts. Rating: 4.3 · ‎Review by Lucky Club

    ReplyDelete