វិធីធ្វើឲ្យផ្លែល្ហុងមានរសជាតិផ្អែមជាងធម្មតា!
វិធីធ្វើឲ្យផ្លែល្ហុងមានរសជាតិផ្អែមជាងធម្មតា
* ធាតុផ្សំ៖
– អំបិលគ្រាប់ ១ក្តាប់ដៃល្មម
– ទឹក ៣លីត្រ។
* វិធីធ្វើ៖
– យកអំបិលគ្រាប់ចំនួនមួយក្តាប់ដៃល្មមលាយជាមួយទឹក ៣លីត្រ
– រួចស្រោចប្រមាណ១លីត្រ នៅគល់របស់វានៅពេលពេលដែលវាជិតចាប់ផ្តើមមានផ្កា ឬនៅពេលដែលវាមានក្តិបហើយក៏អាចធ្វើបាន ឬអាចស្រោចរាល់ ១ខែម្តង។
– រយៈពេល២ខែក្រោយមកផ្លែរបស់វានឹងមានរសជាតិផ្អែមជាងធម្មតា។
ប្រភពអត្ថបទដោយ៖ អ៊ាង សុផល្លែត
* ធាតុផ្សំ៖
– អំបិលគ្រាប់ ១ក្តាប់ដៃល្មម
– ទឹក ៣លីត្រ។
* វិធីធ្វើ៖
– យកអំបិលគ្រាប់ចំនួនមួយក្តាប់ដៃល្មមលាយជាមួយទឹក ៣លីត្រ
– រួចស្រោចប្រមាណ១លីត្រ នៅគល់របស់វានៅពេលពេលដែលវាជិតចាប់ផ្តើមមានផ្កា ឬនៅពេលដែលវាមានក្តិបហើយក៏អាចធ្វើបាន ឬអាចស្រោចរាល់ ១ខែម្តង។
– រយៈពេល២ខែក្រោយមកផ្លែរបស់វានឹងមានរសជាតិផ្អែមជាងធម្មតា។
ប្រភពអត្ថបទដោយ៖ អ៊ាង សុផល្លែត
Online Casino Sites in India Reviewed & Rated - Lucky Club
ReplyDeleteOnline Casino Sites India Reviewed & Rated - Lucky Club India ⚡【2021】 Best Online Casinos ⚡ Trusted by 카지노사이트luckclub India Experts. Rating: 4.3 · Review by Lucky Club